DC++ Guides - Huburi erorile cele mai intalnite Erori

Huburi erorile cele mai intalnite Erori dc++

Huburi Romanesti

Aici voi incerca sa explic pe scurt majoritatea erorilor intampinate la DC++.

”No users to download from” Ai incercat sa descarci un fisier care nu mai este in shareul userului de la care luai mai devreme.Ar trebui sa cauti pentru o sursa alternativa.

”No slots available” Userul de la care vrei sa descarci fisiere nu are slouri deschise pentru noi descarcari.Asteapta pana este unul liber.

”Remove all subdirectories before adding this one” Incerci sa sheruiesti un folder care are sheruite alte foldere in el.Scoate subfolderele si poti sherui folderul principal.

”Search spam detected from” Cineva a incercat sa faca cinci cautari in sapte secunde.

”Directory already shared” Folderul care inceric sa il sheruiesti este deja in lista ta de share.

”A file of equal or larger size already exists at the target location” Incerci sa descarci un fisier care deja exista in folderul in care trebuie sa ajunga.Scoate fisierul care exista sau ii setezi alt folder de descarcare.

”Could not open target file” Tu sau DC-ul tau au incercat sa deschida sau sa modifice un fisier protejat la scriere. Motivul cel mai probabil este ca fisierul este in uz, de cele mai multe pro este un fiser de sunet. Inca o optiune ar fi aceea ca Windows Xp incearca sa faca un prewiev la un film.

”User went offline” Persoana de la care downloada-i, in alte cuvinte a plecat. Asteapta pana cand el se intoarce sau incearca sa gasesti alta sursa a fisierului.

”Invalid number of slots” De la File\Settings\Sharing\Upload slots puneti un numar intre 1-30.

”Press the follow redirect button to connect to address” Hubul pe care incerci sa intrii este plin, inchis sau nu ai tu destul share ca sa intrii pe el. Daca vrei sa intrii pe hubul recomandat, apasa. Daca vrei sa incerci din nou, apasa reconnect.

”Connection reset by server” Conexiunea ta la hub a fost pierduta dintr-un motiv. Poate fi vina ta sau a hubului, asa ca nu te panica.

”Port is busy, please choose another one in the settings dialog, or disable any other application that might be using it and restart DC++” Porul 1412 sau cel care l-ai specificat mai devreme este folosit de catre alt program. Prima oara fii sigur ca nu ai pornit mai mult de un DC++, si daca nu, schimba portul sau altceva de la pagina Settings. Porturile cu multe numere cuprinse in 1-65525 sunt de preferat, cele mici sunt mai des utilizate de catre alte aplicatii.

”A file with a different size already exists in the queue” Exista un fisier cu acelasi nume, dar de dimensiuni diferite in queve-ul tau.. De obicei este bine sa il stergeti pe cel mai mic, deoarece poate fi incomplet, sau are o calitate mai mica.

”You are being redirected to” Hubul pe care ai incercat sa te conectezi este plin, inchis sau are cerinte de share mai mari decat ai tu share-ul. Hubul te reconecteaza automat la alt hub care este liber si/sau la mai mult in care te incadrezi.

”Rollback inconsistency, existing file does not match the one being downloaded” DC++ compara unele parti ale doua fisiere partial terminate pe care incerci sa le combini, si daca ele nu se potrivesc rezulta aceasta eroare. Ori cauti pe cineva care sa aiba acelasi fisier ca si tine , ori il downloadezi din nou.

”Unknown Address” Ai scris gresit adresa unui hub sau a catorva dintre serviciile free de redirectionare (de exemplu, dns2go) au vacanta din nou.. Calul de dar nu se cauta la dinti, nu-i asa ?

”Connection timeout” Hubul pe care incerci sa intrii nu a raspuns la cererea ta de conectare destul de rapid si clientul tau de DC++ s-a oprit din conectare… De obicei aceasta eroare este cauzata de traficul mare sau a problemelor de conexiune ale Hubului, pe scurt conexiuni proasta ( la banda mica si distanta mare), ori ti-ai configurat gresit Firewallu, ori ai o karma rea sau posibil un blestem voodoo.

”Disconnected” Deconectare cu motiv nespecificat.. Incearca din nou, si daca nu ajuta, incearca mai tarziu sa te reconectezi.

Huburi

https://dchublists.com/?do=hublist&page=1&language=ro

bye
Posted by root on 2023-08-22 06:13:31

Replies

There are no replies for this post, you can write one here.